cartridge pic

Vacuum Cartridge Technology

Den patenterade Vacuum Cartridge lämpar sig för inbyggnad i maskiner och utrustningar. Modellerna heter MICRO,MINI och MIDI och har världens bästa flöde per liter förbrukad tryckluft. Flera cartridge kan monteras tillsammans för större kapacitet. Bibehåller sitt flöde vid väldigt låga drivtryck.
Vakuumnivå: -50 till-93 kPa.
Vakuumflöde: 14.2 till 362 Nl/min och per cartrigde.

vacuum speeder

Vacuum Speeder

Ejektor och sugkopp i samma modul. Finns med flera olika infästningar: spårmutter för profil, topp, sida, fläns och genomgående montage. Mycket tyst med den patenterade Two-Fold ljuddämparen.
Vakuumnivå: -90 kPa.
Vakuumflöde: 35 till 86 Nl/min.

singelturtle

Singel Turtle

Finns i två utföranden, VTC (högvakuum) och VTCL (högflöde) med plats för en vakuumpatron. Den har en unik, patenterad design med ett filter integrerat i pumpen. Friblåsning som option ger också automatisk filterrengöring.
Vakuumnivå: -75 eller -93 kPa.
Vakuumflöde: 341 till 1448 Nl/min.

dubbelturtle

Dubbel Turtle

Finns i två utföranden, VTC (högvakuum) och VTCL (högflöde) med plats för två vakuumpatroner. Den har en unik, patenterad design med ett filter integrerat i pumpen. Friblåsning som option ger också automatisk filterrengöring.
Vakuumnivå: -75 eller -93 kPa.
Vakuumflöde: 341 till 362 Nl/min.

megaturtle

Mega Turtle

Finns i två utföranden, VTC (högvakuum) och VTCL (högflöde) med plats för fyra vakuumpatroner. Den har en unik, patenterad design med ett filter integrerat i pumpen. Friblåsning som option ger också automatisk filterrengöring.
Vakuumnivå: -75 eller -93 kPa.
Vakuumflöde: 341 till 362 Nl/min.

v-pump

V-pump

Finns i två utföranden, VTC (högvakuum) och VTCL (högflöde) med plats för en vakuumpatron. Anslutningsprofilen har upp till 8 stycken vakuumportar. 
Vakuumnivå: -75 eller -93 kPa. 
Vakuumflöde: 341 till 362 Nl/min.

md-pump

MD-pump

MD pumpen har en enkel och robust design och finns i två utföranden, MD och MDL. Den utrustas med en Cartridge och dess kompakta format gör den mycket lämplig att montera direkt på tex en robotarm.
Vakuumnivå: -75 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 341 till 362 Nl/min.

premium

Premium

Premium finns i två olika utföranden, PM och PML. Pumpen använder sig av den patenterade Cartridge teknologin.
Vakuumnivå: -75 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 341 till 1448 Nl/min.

mini-keyboard

Mini-keyboardpump

Mini-Keyboardpumpen är en komplett enhet innehållande; Pump, Tryckluftsventil, Friblåsningsventil, Vakuumvakt, Vakuumfilter och Blåsanslutning. Pumpen kan beställas i en rad olika utföranden för olika applikationer. Enheten är stackningsbar upptill 8 enheter tillsammans. Pumpkaraktäristiken finns i två utföranden, M och X.
Vakuumnivå: -85 till -92 kPa.
Vakuumflöde: 109 till 135 Nl/min ggr antalet stackade enheter.

midi-kayboard

Midi-keyboardpump

Midi-Keyboardpumpen är en komplett enhet innehållande; Pump, Tryckluftsventil, Friblåsningsventil, Vakuumvakt, Vakuumfilter och Blåsanslutning. Pumpen kan beställas i en rad olika utföranden för olika applikationer. Enheten är stackningsbar upptill 8 enheter tillsammans. Pumpkaraktäristiken finns i två utföranden, M och X.
Vakuumnivå: -85 till -92 kPa.
Vakuumflöde: 31 till 74 Nl/min ggr antalet stackade enheter.

mega-keyboard

Mega-keyboard

Mega-Keyboardpumpen är en komplett enhet innehållande; Pump, Tryckluftsventil, Friblåsningsventil, Vakuumvakt, Vakuumfilter och Blåsanslutning. Pumpen kan beställas i en rad olika utföranden för olika applikationer. Enheten är stackningsbar upptill 8 enheter tillsammans. Pumpkaraktäristiken finns i två utföranden, M och X.
Vakuumnivå: -85 till -92 kPa.
Vakuumflöde: 109 till 135 Nl/min ggr antalet stackade enheter.

mini

Mini

MINI pumpen finns med två olika karaktäristik, M och X. Trotts sitt lilla fomat ger pumpen ett stort vakuumflöde och man kan montera den väldigt nära vakuumapplikationen t.o.m. direkt på en sugkopp.
Vakuumnivå: -85 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 32 till 220 Nl/min.

Oneline

Oneline

Oneline är en stack av MINI pumpar som enkelt kan styras med elektrisk eller pneumatisk logik och kontrollera flera olika vakuumförbrukare.
Vakuumnivå: -85 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 32 eller 35 Nl/minggr antalet stackade pumpar.

Minimultiple

Minimultiple

Minimultiple finns med två olika karaktäristik. Minimultiple kan stackas med upp till 16 pumpenheter. De matas gemensamt men kan försörja varsin sugkopp/vakuumförbrukare.
Vakuumnivå: -85 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 32 eller 35 Nl/min ggr antalet stackade pumpar.

Midimultiple

Midimultiple

Midimultiple är baserad på MINI pump modulerna och finns med karatäristik M och X. Det är en stackningsbar pump med upp till 6 pumpar matade från samma tryckluftsförsörjning. Fördelarna är vakuumporten är större och större vakuumförbrukare kan anslutas.
Vakuumnivå: -85 till -93 kPa.
Vakuumflöde: 62 till 220 Nl/min ggr antalet stackade enheter.

Duplex

Duplex

Baserad på pumphus av typen MINI monterade på en robust aluminiumprofil med stora anslutningar. Fler pumphus och grövre anslutningar göar att upp till 6 stycken MINI hus kan monteras till en pump vilket ger mycket stora flöden i ett kompakt format. Vakuumvakt monteras praktiskt och skyddat på profilen vid sidan av husen. Finns med M eller X karakteristik.
Vakuumnivå: -85 eller -92 kPa.
Vakuumflöde: 149 till 390 Nl/min.

Conveying

Conveying pump

Rund pump för transport av material rakt genom pumpen. Granulat, pulver och små föremål kan transporteras rakt genom pumpen. Mycket höga flöden.
Vakuumnivå: -85 kPa.
Vakuumflöde: 283 till 3396 Nl/min.

Classic

Classic

Classic är den pump som finns i flest utföranden; L, VL, M, X och H. Modellen spänner över ett brett band av applikationer; allt från relativt höga flöden och till applikationer med höga vakuumnivåer. Classic finns med väldigt många tillval; olika anslutningsplattor, friblåsning, AS-kit, vakuumvakt, backventil och olika styrspänningar.
Vakuumnivå: -80 till -100.8 kPa.
Vakuumflöde: 185 till 1580 Nl/m.

Midiflex

Midiflex

Midiflex finns med tre olika karaktäristik; M, X och H. Det är en större pump med stora vakuumflöden och snabba evakueringstider. Pumpen levereras med vakuumätare och tryckmätare och kan utrustas med AS-kit. Möjlighet finns att ansluta 2 separata 3/4" vakuumslangar.
Vakuumnivå: -92 till -100.8 kPa.
Vakuumflöde: 185 till 2200 Nl/m.

Maxflex

Maxflex

Maxflex finns i två utföranden; L och M. Maxflex ger väldigt höga flöden och naturligtvis motsvarande snabba evakueringstider. Pumpen kan utrustas med AS-kit för att spara energi. Största vakuumanslutningen är 2".
Vakuumnivå: -91 till -92 kPa.
Vakuumflöde: 1680 till 11000 Nl/m.

Mega

Mega

Mega är den pump som används tillsammans med vakuumtransportörerna men den kan även beställas separat som en pumpenhet. Mega ger höga flöden och kan utrustas med; AS-kit, elektrisk styrventil och back-ventil.
Vakuumnivå: -91 kPa.
Vakuumflöde: 2410 till 14460 Nl/m.

pumptillbehor

Pumpar Tillbehör

För en komplett installation kan ejektorn behöva kompletteras med ljuddämpare, vakuumvakt, startventil, friblåsventil, filter eller mätklockor. För slang och kopplingar se under pneumatik - kopplingar, slang och tillbehör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

facebook         AIRTEC Pneumatic Sweden AB - Box 120 - 283 22 Osby - Tel. 0479-126 00 - E-post: mail@airtec.se